Mobil WC bérlet

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! SAJNÁLJUK, DE EZT A SZOLGÁLTATÁSUNKAT HATÁROZATLAN IDŐRE SZÜNETELTETJÜK! AZ ESETLEGES KELLEMETLENSÉGÉRT ELNÉZÉSÉT ÉS SZÍVES MEGÉRTÉSÉT KÉRJÜK!
TEKINTSE MEG AKCIÓS ÉRTÉKESÍTÉSI KÍNÁLATUNKAT, AMELYET AZ ÖN SZÁMÁRA MINÉL KEDVEZŐBB FELTÉTELEK SZEM ELŐTT TARTÁSÁVAL ÁLLÍTOTTUNK ÖSSZE!

Szüksége lenne egy mobil WC-re, de csak egy átmeneti időszakra, egy nyaralás vagy utazás alkalmára? Lakásfelújításépítkezés idejére szeretné biztosítani a megfelelő higiéniai körülményeket? Műtétből, betegségből lábadozó ismerőse vagy hozzátartozója számára keresi a lehető legkényelmesebb megoldást a rehabilitáció során? Rendezvényt szervez, de nincs vagy kevés a rendelkezésre álló toalett? Ilyen és ehhez hasonló igény esetére ajánljuk Önnek mobil WC bérleti szolgáltatásunkat!

Kedvező feltételekkel veheti bérbe hordozható szobai toalettjeinket.
A készülékek 
minimális bérleti díja 4.500 Ft-tól kezdődik, de ezért a díjért 30 napig használhatja ezt a higiénikus berendezést!


'L' kategória:
Szagmentesen zárt szobai WC, 33 cm magas kivitel.
Minimum bérleti díj: 4.500,- Ft 30 naptári napra.
Minden további napra 150,- Ft/nap.

Kaució mértéke: 15.000,- Ft.

'XL' kategória:
41 cm magasságú, vízöblítéses szobai mobil WC.
Minimum bérleti díj: 6.000,- Ft 30 naptári napra.
Minden további napra 200,- Ft/nap.

Kaució mértéke: 20.000,- Ft.

'XXL' kategória:
Excellence, luxus kivitelű mobil szobai WC, 44 cm magas. 
Minimum bérleti díj 9.000,- Ft 30 naptári napra!
Minden további napra 300,- Ft/nap.
Kaució mértéke: 35.000,- Ft.




Minden nehézség nélkül igénybe veheti bérleti szolgáltatásunkat. Egyszerű 
regisztrációt követően tud csak bejelentkezni oldalunkra! Ezt követően ide kattintva megismerheti a bérleti feltételeket (nem regisztrált felhasználóknak a linkre kattintva Kezdőlapunk jelenik meg).

Példa a bérletre: Egy 'L' kategóriájú szobai WC bérbevételekor a postán kiküldött berendezésért 17.000 Ft-ot (15.000,- Ft kaució + 2.000,- Ft postaköltség) kell fizetni. A csomag a berendezésen kívül tartalmaz egy palack (150 ml) lebontószert és egy palack (150 ml) illatosítószert. Amennyiben a bérlő nem rendelt a termék mellé speciális gyorsan lebomló egészségügyi papírt, akkor átvételkor további költséget nem fizet. Bérleti időszak alatt rendelt további kiegészítő termék árát és szállítási költségét a bérlő utánvétellel fizeti meg. Ezt követően a bérlő a 25. napon visszaküldi a bérelt berendezést. Tekintettel arra, hogy a visszapostázás egyértelműen 30 napon belül történt, a bérleti díj 4.500 Ft, a kaucióból 10.500 Ft összeget jóváírunk a bérlőnek, akinek ezt az összeget (levonva annak postázási, vagy átutalási díját) visszautaljuk.

BÉRLETI FELTÉTELEK - bővebb információ
(Csak bejelentkezés után érhető el, egyébként a főoldal jelenik meg!)

O Igen, elolvastam, megértettem, elfogadom a bérleti feltételeket, és továbblépek a bérleti igény bejelentésére

O Nem fogadom el a bérleti feltételeket, nem kívánom igénybe venni ezt a szolgáltatást!