Visszavásárlás

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszavásárlási garanciát vállalunk hordozható szobai WC termékekre az alábbi feltételek szerint:

Internetes áruházunkon keresztül megvásárolt új terméket bontatlan, eredeti csomagolásban törvényi kötelezettségünk visszavenni, vásárlástól számított nyolc napig, továbbá a termék árát teljes egészében visszatéríteni (ez a kiszállítási költséget nem foglalja magában). Az eredetileg kiállított számla a végösszege szerint (csomagolási, postai- és/vagy szállítási díj nélkül) jóváírásra és visszatérítésre kerül.

A törvényi előíráson felül akkor is vállalunk visszavásárlási kötelezettséget, ha a terméket a vásárlástól számított nyolc nap elmúltával hozzák vissza.

Visszavásárlás telephely címe

A
mennyiben

  • az új termék bontatlan, eredeti csomagolásban van, és a vásárlás időpontjától számított egy éven belül hozták vissza, akkor számviteli okokból a visszavásárlás a vásárláskori nettó (áfa nélküli) ár -10% kezelési költség értéken történik, amiről üzleti partnerünk felvásárlási bizonylatot állít ki.

  • a berendezést az eredeti csomagolását felbontva hozzák vissza, akkor a fent említetteken túl a használtság mértékétől függően a levont kezelési költség a nettó ár 50%-át is elérheti.
    Nincs mód a visszavásárlásra, ha a berendezés állapota olyan, hogy a levonás meghaladná az 50%-ot.

A visszavásárlás alapfeltétele, hogy a berendezést tiszta állapotban juttassák el hozzánk. (Portót, postaköltséget nem térítünk). Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben hitelt érdemlően nem igazolható, hogy a berendezést nálunk vásárolták, akkor a visszavásárlást megtagadjuk. A fenti időpont előtt vásárolt berendezések esetében egyedi elbírálástól függ a visszavásárlási lehetőség és a felvásárlási összeg megállapítása!

A fentiekben ismertetett, vállalásunk visszavonásig érvényes, és fenntartjuk a jogot, hogy külön indoklás nélkül ezt az önkéntes kötelezettségünket bármikor (egyetemlegesen) indoklás nélkül visszavonjuk. Az ismertetett feltételeinken túl, illetve a berendezés állapotának felmérésével kapcsolatban minden jogi út kizárva!